Maak kennis met Marije van den Berg

Op haar 23e begon Marije van den Berg een stichting, waarin zij enorm bevlogen was om jongvolwassenen dát duwtje in de rug te geven om zichzelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn op een manier die bij hen past. Die passie, die gebaseerd is op het verkennen van mogelijkheden bij elk individu, is nog steeds de basis van haar werk. Het zichtbaar krijgen van mensen, teams én bedrijven.

Inmiddels coachen en trainen we vanuit Marije van den Berg ondernemers, (strategische) teams en werknemers. Dit doen we onder andere door de 7LIFE methode, een verfrissend assessment, wat enorm veel inzicht geeft in zowel elk individu, maar ook de unieke samenstelling van het team.

0
Trainingen gegeven
0
Coachgesprekken
0
7LIFE assesments uitgevoerd

Ons team

Ontmoet onze coaches en trainers

Marije van den Berg

Ik ben Marije van den Berg. Als iets mijn passie heeft, is het wel dat mensen zich bewust worden van het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de zorg voor hun lichaam, geest en ziel. Wanneer je jezelf bewust wordt van deze verantwoordelijkheid kun je hier actief handen en voeten aan geven. De impact van goede zelfzorg is gigantisch; je zit niet alleen maar beter in je vel, maar je loopt ook een lager gezondheidsrisico. Als ondernemer is het dan ook goed om personeel aan te moedigen met zichzelf aan de slag te gaan. Minder ziekteverzuim geeft minder werkdruk en blij personeel verbetert de werksfeer én de productiviteit. Ik kijk ernaar uit je te spreken, plan gerust een vrijblijvende call met me in om kennis te maken.

Lyda Struijk

Hoi, ik ben Lyda Struijk. Als coach help ik graag mensen om in hun kracht te gaan staan en daar vanuit te gaan leven. Ik heb zelf ervaren dat het enorm veel ruimte en rust geeft wanneer je weet waar jouw talent(en) en kracht liggen. Bovendien is het gaaf de uitdaging aan te gaan jezelf op te rekken en te ontdekken waar je nog meer in staat bent. Wij werken met het 7LIFE model, waarin duidelijk wordt hoe de verschillende dingen voor jou of jouw collega’s persoonlijk werken. Nelson Mandela verwoordt het als volgt: “Als u met een mens praat in een taal die hij begrijpt, komt het in zijn hoofd binnen. Als u met hem praat in zijn eigen taal, komt het in zijn hart binnen”. Samen diepen we jouw taal uit en verkennen we hoe jij deze nog meer in kunt zetten op je werk- en/of privé leven. In teamverband leer je elkaar op een andere manier kennen en ben je in staat de verschillende stijlen te herkennen en elkaars kracht in te zetten. Plan een afspraak met me in als je verder kennis wilt maken.

Hanneke van der Meer

Hoi, ik ben Hanneke, coach en trainer in (persoonlijk) leiderschap en samenwerking. “Tell them your dream” is een motto in mijn werk. Dit is een uitroep van Mahalia Jackson naar Martin Luther King. Waarop hij zijn rede eindigt met een van de meest iconische speeches ooit. Ik geloof dat wij allemaal aanmoedigers als Mahalia nodig hebben. Die aanmoediger wil ik zijn voor jou en je team, zodat je dat gaat doen wat alleen jij voor je ziet en wat juist jij kan toevoegen aan de wereld. Wil je persoonlijk kennismaken?! Plan dan een vrijblijvende call in via de button.

Ons aanbod

De diensten die wij aanbieden

Coaching

Door middel van 7LIFE krijg jij inzicht in jouw communicatie, behoeftes, verwachtingen, motivatie, innerlijke conflicten en stressgedrag. Weet wat jij in huis hebt en hoe jij het sterkst bijdraagt in het team!

Teamtraining

Zorg dat de unieke samenstelling volledig tot haar recht komt en de diversiteit vooral een kracht wordt. Samen werken we aan een sterk team.

Consultancy

Krijg praktische ondernemerstools in handen rondom strategieontwikkeling, vernieuwing of delegeren en haal nog meer uit jouw bedrijf en het ondernemerschap.

Keynote speaker

Ben jij op zoek naar een dagvoorzitter óf een boeiende spreker op of tijdens (kan allebei dus een kiezen) jouw event? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring heb ik al velen mogen inspireren met een goed verhaal.

Referenties

Aanrader Voor Elk Team!

Marije heeft ons team begeleid aan de hand van het 7LIFE assessment. Met behulp van dit assessment en de persoonlijke terugkoppeling daarop, hebben we beter inzicht gekregen in onze persoonlijkheden.

Marije heeft ons inzicht gegeven in wat deze verschillen betekenen (voor jezelf en voor de ander) en hoe we elkaar proactief en reactief terzijde kunnen staan om samen te groeien.

Aanrader voor elk team!

Tamara van Wijk

Niet alleen kennis, maar een authentieke beleving!

Met Marije voor de groep krijg je niet alleen kennis overgedragen maar ook een authentieke beleving. Ze daagt deelnemers uit op een overtuigende en interactieve manier. Dat komt ook omdat ze de materie zelf heeft doorleefd en weet waar ze over spreekt. De training die wij van Marije ontvingen bleef niet alleen bij een momentopname. Het bood handvatten waar we nog steeds met veel plezier gebruik van maken in onze organisatie. Van harte aanbevolen!

Robert de Heer - Stichting Anders

Het traject gaf mij een duidelijk beeld van mijn communicatiestijl

Ik ben een bedrijf begonnen met twee compagnons die eerder bij Marije een 7LIFE assessment hadden afgenomen. Zij attendeerden mij erop dat zij dit als erg waardevol hadden ervaren. Daarom heb ik mezelf gelijk aangemeld voor een dergelijk traject.

Enerzijds om inzicht te krijgen in wie ik nou daadwerkelijk ben en hoe ik communiceer naar de buitenwereld. Anderzijds om de profielen van mij en mijn compagnons te vergelijken zodat we helder hebben waarin we elkaar kunnen versterken en ondersteunen in de bedrijfsvoering. Het traject gaf mij een duidelijk beeld van mijn communicatiestijl. Bovendien kreeg ik meer inzicht in de voorkeurstijl(en), waarvan ik eigenlijk al wist dat ik ze bezat. Nu kan ik ze echt bewust inzetten.

Jan Pul
Gerard Klijn NUTS2

Ik kan Marije van harte aanbevelen

Marije heeft ons managementteam en mij begeleid met waardevolle sessies. Haar assessment en 1-op-1 sessies met mij en de teamleden legden een stevig fundament voor de teamsessies. Ze daagde ons uit, bracht structuur en gaf waardevolle inzichten. De uitdagingen van een groeiende organisatie zijn Marije niet vreemd en met pakkende voorbeelden en illustraties gaf ze stof tot nadenken, voor mij en voor de teamleden. Als jij voor een uitdaging staat, een groeiende organisatie of wil je eenvoudigweg eens een expert gebruiken om je eigen gedachten te spiegelen? Dan kan ik je Marije van harte aanbevelen.

Gerard Klijn - NUTS2

Mooie Merken

WAAR WIJ MEE WERKEN

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan gratis een kennismaking in!
In een gratis en geheel vrijblijvend gesprek maken wij graag kennis met jou en gaan we onderzoeken hoe wij jou als ondernemer en/of als team verder kunnen helpen.