Hét netwerk voor de Ambitieuze Zakenvrouw

Voor de zakenvrouw die niet alleen wil werken in haar business, maar ook juist aan haar business.

Ontmoet andere ondernemende vrouwen en vuur elkaar aan. Zo houd je elkaar scherp en leer je van en met elkaar.
Met als resultaat?! Een krachtige en gezonde business met impact.

Netwerkborrel voor ambitieuze zakenvrouwen

Ontmoet andere vrouwen en geef elkaars ondernemerschap een boost!

Het is zó gaaf andere Ambitieuze Zakenvrouwen te ontmoeten, elkaar te inspireren en die springplank voor elkaar te creëren om verder te komen met jouw business. Dat is het doel van onze netwerkevents!

Netwerkborrel in hotspot LOES

Zoveel ambitieuze vrouwen geven aan dat ondernemerschap best eenzaam kan zijn?!

Daar brengen wij verandering in!

Met 10 netwerkborrels per jaar in hotspot LOES ontmoet jij vele andere Ambitieuze Zakenvrouwen! Het zijn super gezellige avonden worden, waarin jij ondernemende vrouwen zult spreken waarna je met veel inspiratie naar huis gaat. Simpelweg omdat je actief aan de slag gaat met de vraag hoe je voor elkaar een springplank kunt zijn in jouw onderneming.

Laat je lekker verwennen door LOES, inspireren en aanmoedigen tijdens onze netwerkavonden.

Komende data

✨ 25 april – Netwerkevent
✨ 23 mei – Netwerkevent met inspiratie
✨ 20 juni – Netwerkevent met strategiesessie
✨ 4 juli – Netwerkevent
✨12 september – Netwerkevent met inspiratie
✨10 oktober – Netwerkevent met strategiesessie
✨14 november – Netwerkevent
✨ 10 december (let op, dit is een dinsdagavond) – Terugblik en vooruitblik 2025

Hoe werkt het?

 1. Meld je aan, voor slechts 40 euro in plaats van 60 euro (excl. btw). Deze prijs is inclusief 2 consumpties en wat lekkers uit LOES bakkerij.
 2. Ontvang een bevestigingsmail met de factuur en alle informatie.
 3. Geniet  de inspirerende netwerkavond waarin je vele andere ondernemende vrouwen spreekt én elkaar een boost in je ondernemerschap geeft.

De avond duurt van 19.30-22.00 uur.

Let op: Vol = vol

ALS VROUWEN HEBBEN WE EEN ONUITPUTTELIJKE KRACHT, NAMELIJK ELKAAR! JUIST DOOR ELKAAR PASSIEVOL AAN TE MOEDIGEN, HEBBEN WIJ ALS AMBITIEUZE ZAKENVROUWEN ONGEKENDE IMPACT. – MARIJE VAN DEN BERG

Ik heb een droom…

Als kind zei ik altijd dat ik één ding niet wilde worden, namelijk ondernemer.

Als ondernemersdochter realiseerde ik me dat ondernemerschap volledige toewijding betekende. Wanneer je een gezond bedrijf wilt opbouwen heeft dat focus, passie en doorzettingsvermogen nodig. De realiteit was echter dat ik na 3 jaar in loondienst, als 24 jarige vrouw, mijn eerste stichting oprichtte. Een aantal jaar erna hielp ik daarnaast een andere stichting weer gezond te worden en draaiend te krijgen. Ik kon niet anders dan erkennen dat het ondernemersbloed door me heen stroomt en eerlijk gezegd geniet ik er met volle teugen van!

Het nadenken over datgene waar ik naartoe wil met mijn bedrijf, het pionieren en ontwikkelen van prachtige producten en diensten en dan de klanten die zó enorm blij zijn met mijn input! Met vreugde onderneem ik!

Het oprichten van De Ambitieuze Zakenvrouw heeft alles te maken met mijn droom:

Ik droom van vrouwen die een succesvol bedrijf willen opbouwen, die weten wat zij waard zijn en die met focus en doelgericht willen werken. Vrouwen die elkaar vertrouwen, opbouwen en aanvullen. Van zakenvrouwen die bereid zijn zichzelf met andere ambitieuze zakenvrouwen te verbinden, om zo samen sterk te staan en elkaar te versterken. Ik droom van vrouwen die elkaar niet als concurrent zien, maar juist die springplank generen zodat een ander succesvol kan zijn. Juist wanneer we dát voor elkaar betekenen is the sky the limit! Om dát te kunnen bereiken is het van belang om elkaar te leren kennen en met elkaar op reis te gaan. Om kwetsbaar te zijn, maar ook accountable op de doelstellingen die je stelt. Om elkaar te helpen om te focussen en doelgericht te werken. Want juist vanuit dié verbinding kan een ieder impact hebben in onze wereld, ieder op haar eigen manier.

Een ieder die mij kent, weet dat ik er van geniet om mensen om mij heen in hun kracht te zetten. Dat doe ik met al mijn klanten, mijn collega’s, maar ook met een ieder die ik random tegenkom. Dat is verweven met mijn zijn, dat is mijn roeping, mijn passie. Daarom kijk ik er dan ook naar uit om jou te ontmoeten!

Vraagbaak voor

start-ups

 

Worstel jij soms ook met het opstarten van jouw bedrijf? Wij helpen jou graag bij het bouwen van jouw bedrijf! Zo organiseren Marije en Louise twee keer per jaar een start-up meeting om jou als vrouwelijke ondernemer te helpen bij jouw start-up (korter dan een jaar ingeschreven bij de KvK.). Wij zullen met jou sparren in hoe jij jouw bedrijf verder kunt bouwen en welke stappen of keuzes te maken. Wij zullen hier ook kwetsbaar delen vanuit onze eigen expertise en ervaring in het ondernemerschap en het opzetten van een bedrijf.

De ochtend duurt van 10.00-11.30 uur en je kunt jezelf gratis aanmelden voor deze meeting ter waarde van 125 euro.

Let op: Deze meeting is enkel voor startende onderneemsters (korter dan een jaar ingeschreven bij de KvK!) en VOL = VOL

Kerstpakkettenactie 2024 – aanmelden kan vanaf november 2024

 

Neem GRATIS deel aan de Kerstpakketten actie van De Ambitieuze Zakenvrouw

Een van de nadelen van het ondernemerschap is dat je niet verrast wordt met een kerstpakket, tenzij je jezelf iets cadeau doet (dat is sowieso een goed idee!!!). Maar hoe tof is het als jij een andere onderneemster kunt verrassen met een tof pakket en ook jij een kerstpakket thuis ontvangt.

Vorig jaar deden er al zoveel ondernemende vrouwen mee aan de Kerstpakketten actie en de reacties waren zo positief dat we dit ook dit jaar voor je willen organiseren.

Voorwaarden:

 • Geef en ontvang een toffe verrassing deze feestdagen ter waarde van minimaal 20 euro (excl. btw en verzendkosten). Let op: met jouw deelname verplicht jij jezelf om een tof pakket samen te stellen voor een andere onderneemster.
 • Je geeft je vóór 12 december op, op 13 december ontvang je per mail de onderneemster die jij mag verrassen.
 • Je verstuurt het kerstpakket uiterlijk dinsdag 19 december, zodat het op tijd binnen is met kerst. Ook gezien de kerstdrukte bij de postbedrijven.
 • Bij het verzenden van het kerstpakket vul je het emailadres van de ontvanger in, zodat zij op de hoogte is wanneer het pakket geleverd wordt. In het geval dat ze niet thuis is, weet ze waar het pakket naartoe gebracht wordt om het vervolgens zelf op te halen.
 • Heb je allergieën of sterke voorkeuren?! Zet deze dan in de opmerkingen bij je aanmelding.

Meld je aan via de link én vertel het voort!!!

Zet je strategie scherp!

Soms weet je even niet hoe je nou tot de volgende groeistap komt, terwijl je weet dat er zoveel in je zit en er eindeloos veel mogelijkheden liggen. Het 7LIFE assessment is speciaal ontwikkeld om goed zich te krijgen op jou als persoon en onderneemster. Het geeft zicht op jouw uitdagingen en kansen en daarmee jouw bedrijf. Na het assessment weet jij precies hoe jij jouw sterke kanten en kansen kan benutten om jouw onderneming sterker neer te zetten.

In de bijbehorende sessie van 3 uur krijg je inzicht op welke vervolgstappen jij in kunt zetten naar meer groei, of juist versterking van jouw bedrijf. We maken samen een aantal concrete doelstellingen waarvoor jij de tools in handen krijgt om praktisch mee aan de slag te gaan.

Je ontvangt:

 • Het 7LIFE assessment
 • Een strategiesessie van 3 uur, inclusief de terugkoppeling van jouw ondernemersprofiel
 • Het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols

Investering: 650 euro

Focusdag

Soms heb je van die projecten, waarin je weet dat je focus wilt pakken. Je hebt die ene offerte te maken, je ontwikkelt op dit moment een funnel of een online training of je hebt gewoon een hele lange to do list af te ronden. Hoe heerlijk is het dan om een dag met andere ondernemende vrouwen vol focus te kunnen werken, een heerlijke gezonde lunch te nuttigen en zelfs even met elkaar te kunnen sparren voor inspiratie!

Elke dinsdag ben jij van harte welkom bij ons op kantoor. Samen met maximaal 4 andere gelijkgestemden werk je in een heerlijke huiselijke kantooromgeving én ben je in staat om focus te pakken en even flink te knallen.

Je bent welkom tussen 9:00 en 17:00!

Het is 60 euro per werkplek, dit is inclusief, koffie, thee en lunch.

Mail ons de datum dat je aan wilt haken, dan ontvang je na bevestiging een factuur.

Gratis call

Ontdek wat ik voor jouw onderneming kan betekenen!

Als ondernemende vrouw weet jij als geen ander hoeveel tijd en moeite er in jouw bedrijf gaat zitten. Daarom wil ik jou graag ondersteunen. Als coach en 10+ jaar ondernemer ondersteun ik vele ondernemende vrouwen. Samen kunnen we bekijken hoe jij jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Plan nu een gratis call in van 30 minuten en ontdek wat ik voor jou / jouw onderneming kan betekenen!

Membership DAZ netwerk

Word lid van ons exclusieve ondernemersnetwerk en ontdek de voordelen van een bruisende community! Als vrouwelijke ondernemer wil je graag inspiratie opdoen, je netwerk uitbreiden en je kennis vergroten. Met ons membership ontvang je maar liefst 10 netwerkevents inclusief consumpties, speciaal georganiseerd voor ambitieuze vrouwen zoals jij.

En dat is nog niet alles! Als lid profiteer je van vele extra’s, zoals korting op strategiesessies, focusdagen en andere events.

Doe mee en ontdek de kracht van ons ondernemersnetwerk. Bouw waardevolle connecties op, leer van inspirerende sprekers en deel jouw eigen ervaringen. Samen staan we sterker en kunnen we onze bedrijven naar nieuwe hoogtes brengen.

Aarzel niet langer en sluit je aan bij ons ondernemersnetwerk. Kies voor groei, ontwikkeling en succes.

De netwerkevents kosten 60 euro per avond, voor het membership betaal je slechts 350 euro voor 10 avonden.

Je ontvangt:

 • Toegang tot 10 netwerkevents inclusief consumpties bij LOES Papendrecht – 29 februari, 21 maart, 25 april, 23 mei, 20 juni, 4 juli, 12 september, 10 oktober, 14 november, 10 december (dinsdagavond)
 • 5% korting op strategiesessies, inclusief de Zet je strategie scherp sessie
 • 10% korting op andere events van De Ambitieuze Zakenvrouw
 • 10% korting op focusdagen bij ons op kantoor

Tot en met 29 februari 2024 kun je instappen voor 350 euro. Deze prijs is een eenmalige aanbieding.

Maak kennis met Marije van den Berg

Op haar 23e begon Marije van den Berg een stichting, waarin zij enorm bevlogen was om jongvolwassenen dát duwtje in de rug te geven om zichzelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn op een manier die bij hen past. Die passie, die gebaseerd is op het verkennen van mogelijkheden bij elk individu, is nog steeds de basis van haar werk. Het zichtbaar krijgen van mensen, teams én bedrijven.

Inmiddels coachen en trainen we vanuit Marije van den Berg ondernemers, (strategische) teams en werknemers. Dit doen we onder andere door de 7LIFE methode, een verfrissend assessment, wat enorm veel inzicht geeft in zowel elk individu, maar ook de unieke samenstelling van het team.

0
Trainingen gegeven
0
Coachgesprekken
0
7LIFE assesments uitgevoerd

Mooie Merken

WAAR IK MEE WERK

Referenties

Zo haal ik het beste uit mezelf en mijn bedrijf!

De coaching bij Marije helpt mij het beste uit mijzelf én ook uit het bedrijf te halen. Dit te blijven verbeteren en door te ontwikkelen. Met de juiste vragen triggert ze mij na te denken over wat bij mij en mijn bedrijf past. Ze haalt mij hierdoor uit mijn comfort zone en helpt mij om uit te stappen. Door het 7LIFE assessment ontdekte ik de communicatiestijlen die bij mij passen en welke niet. Veel praktische opdrachten en handvatten helpen mij weer een kwartaal vooruit en houden mij scherp. Het is fijn om een back-up te hebben. Zeker voor mij als zzp-er.

– Tine Plaisier – Kapsalon Tine

Marije hielp mij heldere keuzes te maken

Op het moment dat ik instapte in het coachingstraject bij Marije zat ik vol ideeën als startende ondernemer alleen wist ik ook dat ik mijn grenzen goed moest blijven bewaken vanwege gezondheidsproblemen. Marije hielp me om deze balans steeds op te zoeken, onder andere door heldere keuzes te maken en in te zien wat wel of niet bij mij past. Het leerde me de inzichten vanuit het 7LIFE model echt toe passen in mijn bedrijf, zodat ook al mijn rollen van pionier, strateeg en doordenker de ruimte krijgen. Je merkt dat Marije dit zelf ook leeft, inspirerend voorbeeld voor mij.

De vraag: wie (welke rol) heeft nu aandacht nodig? stel ik nog regelmatig aan mezelf als ik merk dat het niet lekker loopt.

Door haar strategische denkkracht was Marije voor mij een waardevolle sparringspartner, ook niet bang om groot te denken. Daar hou ik van!

Lienke Scheurwater - WeWonder

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Plan gratis een kennismaking in!
In een gratis en geheel vrijblijvend gesprek maken wij graag kennis met jou en gaan we onderzoeken hoe wij jou als ondernemer en/of als team verder kunnen helpen.

Ons aanbod

De diensten die wij aanbieden

Coaching

Door middel van 7LIFE krijg jij inzicht in jouw communicatie, behoeftes, verwachtingen, motivatie, innerlijke conflicten en stressgedrag. Weet wat jij in huis hebt en hoe jij het sterkst bijdraagt in het team!

Teamtraining

Zorg dat de unieke samenstelling volledig tot haar recht komt en de diversiteit vooral een kracht wordt. Samen werken we aan een sterk team.

Consultancy

Krijg praktische ondernemerstools in handen rondom strategieontwikkeling, vernieuwing of delegeren en haal nog meer uit jouw bedrijf en het ondernemerschap.

Keynote speaker

Ben jij op zoek naar een dagvoorzitter óf een boeiende spreker op of tijdens (kan allebei dus een kiezen) jouw event? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring heb ik al velen mogen inspireren met een goed verhaal.