Hét netwerk voor de Ambitieuze Zakenvrouw

Voor de zakenvrouw die niet alleen willen werken ín haar bedrijf, maar ook juist ààn haar bedrijf.

Samen met andere vrouwen om zo elkaar aan te vuren, scherp te houden en van en met elkaar te leren. Zodat je een bedrijf bouwt vol impact.

Strategiesessie – met focus de zomer door!

Pak tijd voor datgene wat je écht belangrijk vindt.

Samen met andere Ambitieuze Zakenvrouwen ga je aan de slag met jouw doelen voor deze zomer en hoe je dit praktisch handen en voeten gaat geven. Zo heb jij regie over jouw leven, zowel zakelijk als privé.

Stap knallend met focus de zomer in!

Hoe relaxed is het om VOL FOCUS en ZICHT de zomervakantie in te stappen?!

Op vrijdagmorgen 16 juni organiseren wij de tweede strategiesessie! Vele ondernemers starten het nieuwe jaar met focus, doelen en goede ideeën. Inmiddels zijn we al een paar maanden onderweg in 2023 en is het de vraag waar die focus gebleven is. Deze strategiesessie helpt je om eens niet in je bedrijf te werken, maar aan je bedrijf! Het helpt je afstand te nemen van alles wat er op je to-do lijst staat, zodat je kunt reflecteren en bewuste keuzes kunt maken voor de komende weken die er voor je liggen. Bovendien is het een enorm goede vraag: Hoe wil jij jouw vakantie doorbrengen?

Jij bent welkom bij ons op kantoor! Laat je lekker verwennen, inspireren en aanmoedigen tijdens deze ochtend en krijg tips en tools in handen vanuit strategie te ondernemen en jouw doelen te bereiken.

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan, voor slechts 30 euro in plaats van 80 euro.
  2. Ontvang een bevestigingsmail met het adres
  3. Kom 16 juni op kantoor en laat je inspireren.

De ochtend duurt van 10.00 – 12.00 uur.

Let op: Vol = vol

ALS VROUWEN HEBBEN WE EEN ONUITPUTTELIJKE KRACHT, NAMELIJK ELKAAR! JUIST DOOR ELKAAR PASSIEVOL AAN TE MOEDIGEN, HEBBEN WIJ ALS AMBITIEUZE ZAKENVROUWEN ONGEKENDE IMPACT. – MARIJE VAN DEN BERG

Ik heb een droom…

Als kind zei ik altijd dat ik één ding niet wilde worden, namelijk ondernemer.

Als ondernemersdochter realiseerde ik me dat ondernemerschap volledige toewijding betekende. Wanneer je een gezond bedrijf wilt opbouwen heeft dat focus, passie en doorzettingsvermogen nodig. De realiteit was echter dat ik na 3 jaar in loondienst, als 24 jarige vrouw, mijn eerste stichting oprichtte. Een aantal jaar erna hielp ik daarnaast een andere stichting weer gezond te worden en draaiend te krijgen. Ik kon niet anders dan erkennen dat het ondernemersbloed door me heen stroomt en eerlijk gezegd geniet ik er met volle teugen van!

Het nadenken over datgene waar ik naartoe wil met mijn bedrijf, het pionieren en ontwikkelen van prachtige producten en diensten en dan de klanten die zó enorm blij zijn met mijn input! Met vreugde onderneem ik!

Het oprichten van De Ambitieuze Zakenvrouw heeft alles te maken met mijn droom:

Ik droom van vrouwen die een succesvol bedrijf willen opbouwen, die weten wat zij waard zijn en die met focus en doelgericht willen werken. Vrouwen die elkaar vertrouwen, opbouwen en aanvullen. Van zakenvrouwen die bereid zijn zichzelf met andere ambitieuze zakenvrouwen te verbinden, om zo samen sterk te staan en elkaar te versterken. Ik droom van vrouwen die elkaar niet als concurrent zien, maar juist die springplank generen zodat een ander succesvol kan zijn. Juist wanneer we dát voor elkaar betekenen is the sky the limit! Om dát te kunnen bereiken is het van belang om elkaar te leren kennen en met elkaar op reis te gaan. Om kwetsbaar te zijn, maar ook accountable op de doelstellingen die je stelt. Om elkaar te helpen om te focussen en doelgericht te werken. Want juist vanuit dié verbinding kan een ieder impact hebben in onze wereld, ieder op haar eigen manier.

Een ieder die mij kent, weet dat ik er van geniet om mensen om mij heen in hun kracht te zetten. Dat doe ik met al mijn klanten, mijn collega’s, maar ook met een ieder die ik random tegenkom. Dat is verweven met mijn zijn, dat is mijn roeping, mijn passie. Daarom kijk ik er dan ook naar uit om jou te ontmoeten!

Vraagbaak voor

start-ups

 

Worstel jij soms ook met het opstarten van jouw bedrijf? Wij helpen jou graag bij het bouwen van jouw bedrijf! Elk kwartaal organiseren we een vragenuur om jou als vrouwelijke ondernemer te helpen bij jouw start-up (korter dan een jaar ingeschreven bij de KvK.). Wij zullen met jou sparren in hoe jij jouw bedrijf verder kunt bouwen en welke stappen of keuzes te maken. Wij zullen hier ook kwetsbaar delen vanuit onze eigen expertise en ervaring in het ondernemerschap en het opzetten van een bedrijf.

Booster

coachgesprek

 

Je weet het zeker, 2023 wordt joúw jaar, je visie en plannen liggen al klaar!

Maar…

  • Je vraagt je af HOE je deze voornemens tot succes gaat brengen.
  • Je mist een stuk regie voor wat jij voor ogen hebt voor 2023.
  • Je blijft negatieve gedachten en stemmetjes houden die zeggen dat het je niet gaat lukken en daardoor raak je ontmoedigd.
  • Je hebt vaker grote dromen gehad die niks zijn geworden, je bent stiekem bang teleurgesteld te worden.

Wil jij;

  • Precies weten welke stappen jij moet zetten om alle plannen voor 2023 wel tot een succes te maken?
  • Afrekenen met de negatieve gedachtes zodat ze je niet meer tegenhouden?
  • Verandering in jouw leven en doorbraak in jouw bedrijf?

Tijdens het Booster Coachgesprek met Marije krijg jij alle tools in handen om de regie te pakken in jouw leven en jouw plannen tot een succes te maken. Zo kan jij met focus het nieuwe jaar beginnen. We gaan jouw jaarthema voor 2023 bepalen en vooral ook hoe jij de focus kan pakken en welke stappen jij kan zetten om te realiseren wat jij écht belangrijk vindt.

Meld je snel aan om jouw 2023 nu al geslaagd te maken. Je betaald slechts 100 euro voor de booster!

Zet je strategie scherp!

Soms weet je even niet hoe je nou tot de volgende groeistap komt, terwijl je weet dat er zoveel in je zit en er eindeloos veel mogelijkheden liggen. Het 7LIFE assessment is speciaal ontwikkeld om goed zich te krijgen op jou als persoon en onderneemster. Het geeft zicht op jouw uitdagingen en kansen  en daarmee jouw bedrijf. Na het assessment weet jij precies hoe jij jouw sterke kanten en kansen kan benutten om jouw onderneming sterker neer te zetten.

In de bijbehorende sessie krijg je inzicht op welke vervolgstappen jij in kunt zetten naar meer groei, of juist versterking van jouw bedrijf. We maken samen een aantal concrete doelstellingen waarvoor jij de tools in handen krijgt om praktisch mee aan de slag te gaan.

Investering: 499 euro

Focusdag

Soms heb je van die projecten, waarin je weet dat je focus wilt pakken. Je hebt die ene offerte te maken, je ontwikkelt op dit moment een funnel of een online training of je hebt gewoon een hele lange to do list af te ronden. Hoe heerlijk is het dan om een dag met andere ondernemende vrouwen vol focus te kunnen werken, een heerlijke gezonde lunch te nuttigen en zelfs even met elkaar te kunnen sparren voor inspiratie!

Elke dinsdag ben jij van harte welkom bij ons op kantoor. Samen met 8 andere gelijkgestemden werk je in een heerlijke huiselijke kantooromgeving én ben je in staat om focus te pakken en even flink te knallen.

Je bent welkom tussen 9:00 en 17:00!

Het is 60 euro per werkplek, dit is inclusief, koffie, thee en lunch.

Womenevent Balancekeepers

Op donderdagavond 20 april organiseert De Ambitieuze zakenvrouwrouw in samenwerking met Bureau Delight het tweede women event. Na de succesvolle avond rondom (HORMOON)geluk, is het thema van deze avond Balancekeepers. Tessa van Olst zal spreken over de zin en de onzin van stress, maar ook aan welke knoppen jij kunt draaien om jouw stress te beïnvloeden. Marije van den Berg zal spreken over balans en praktisch ingaan op hoe jij elke dag weer balans kunt vinden.

Netwerkochtend + opening kantoor

Elk kwartaal organiseren we een netwerkavond voor, je raadt het al, ambitieuze zakenvrouwen! Onder het genot van een heerlijk samenzijn ontmoet jij gelijkgestemde vrouwen en is het dé kans om jouw netwerk uit te breiden én jouw focus voor het komende kwartaal duidelijk te hebben! Uiteraard wordt al het lief en leed van het ondernemen gedeeld met veel herkenning. Ook kan jij actief meedenken met anderen wat jij of jouw netwerk eventueel kan betekenen voor hen. Zodat ook zij, net als jij, weer verder groeien in hun business.

Gezien de lancering van ons kantoor, is de eerste netwerkmeeting op donderdagmorgen 12 januari. Je kunt je hiervoor GRATIS aanmelden. De ochtend duurt van 10.00-12.00 uur en is inclusief consumpties en ontvangst.

Ps. aanmelden is verplicht zodat wij weten hoeveel dames wij mogen ontvangen.

Maak kennis met marije

Hoi, ik ben Marije van den Berg. Begin 20 begon ik een stichting, waarin ik enorm bevlogen was om jongvolwassenen dát duwtje in de rug te geven om zichzelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn op een manier die bij hen past. Die passie, die gebaseerd is op het verkennen van mogelijkheden bij elk individu, is nog steeds de basis van mijn werk. Het zichtbaar krijgen van mensen, teams én bedrijven.

Ik ben gepassioneerd rondom thema’s als ontwikkeling, impact en groei! Het moment dat je het kwartje ziet vallen als het gaat over innerlijke conflicten of onzekerheid, waarna iemand zijn unieke kracht kan omarmen. Dat is waarvoor ik elke werkdag weer aan de slag ga. Vanuit mijn passie en gedrevenheid wil ik van betekenis zijn voor ondernemers, teams en teamleden.

Als ondernemer én mensen-mens heb ik gevoel voor kansen en win-win situaties en ondersteun ik jou graag binnen jouw onderneming of team. Juist omdat ik zelf enorm veel heb gehad aan mensen die mogelijkheden in mij zagen, mij daarin aanmoedigden en hielpen aan positieve leerervaringen. Inmiddels train en coach ik al jaren en heb ik van nature oog voor de kwaliteiten en mogelijkheden van mijn coachees. Bovendien zie ik wat er nodig is om hen te laten groeien en ontwikkelen.

0
Bedrijven opgezet
0
Coachgesprekken
0
7LIFE assesments uitgevoerd

Mooie Merken

WAAR IK MEE WERK

Referenties

Zo haal ik het beste uit mezelf en mijn bedrijf!

De coaching bij Marije helpt mij het beste uit mijzelf én ook uit het bedrijf te halen. Dit te blijven verbeteren en door te ontwikkelen. Met de juiste vragen triggert ze mij na te denken over wat bij mij en mijn bedrijf past. Ze haalt mij hierdoor uit mijn comfort zone en helpt mij om uit te stappen. Door het 7LIFE assessment ontdekte ik de communicatiestijlen die bij mij passen en welke niet. Veel praktische opdrachten en handvatten helpen mij weer een kwartaal vooruit en houden mij scherp. Het is fijn om een back-up te hebben. Zeker voor mij als zzp-er.

– Tine Plaisier – Kapsalon Tine

Het traject gaf mij een duidelijk beeld van mijn communicatiestijl

Ik ben een bedrijf begonnen met twee compagnons die eerder bij Marije een 7LIFE assessment hadden afgenomen. Zij attendeerden mij erop dat zij dit als erg waardevol hadden ervaren. Daarom heb ik mezelf gelijk aangemeld voor een dergelijk traject. Enerzijds om inzicht te krijgen in wie ik nou daadwerkelijk ben en hoe ik communiceer naar de buitenwereld. Anderzijds om de profielen van mij en mijn compagnons te vergelijken zodat we helder hebben waarin we elkaar kunnen versterken en ondersteunen in de bedrijfsvoering. Het traject gaf mij een duidelijk beeld van mijn communicatiestijl. Bovendien kreeg ik meer inzicht in de voorkeurstijl(en), waarvan ik eigenlijk al wist dat ik ze bezat. Nu kan ik ze echt bewust inzetten.

Jan Pul

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Plan gratis een kennismaking in!
In een gratis en geheel vrijblijvend gesprek maak ik graag kennis met jou en gaan we onderzoeken of ik jou als ondernemer en/of als team verder kan helpen.

Mijn aanbod

De diensten die ik aanbied

Coaching

Door middel van 7LIFE krijg jij inzicht in jouw communicatie, behoeftes, verwachtingen, motivatie, innerlijke conflicten en stressgedrag. Weet wat jij in huis hebt en hoe jij het sterkst bijdraagt in het team!

Teamtraining

Zorg dat de unieke samenstelling volledig tot haar recht komt en de diversiteit vooral een kracht wordt. Samen werken we aan een sterk team.

Consultancy

Krijg praktische ondernemerstools in handen rondom strategieontwikkeling, vernieuwing of delegeren en haal nog meer uit jouw bedrijf en het ondernemerschap.

Keynote speaker

Ben jij op zoek naar een dagvoorzitter óf een boeiende spreker op of tijdens (kan allebei dus een kiezen) jouw event? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring heb ik al velen mogen inspireren met een goed verhaal.