Maak kennis met marije

Hoi, ik ben Marije van den Berg. Begin 20 begon ik een stichting, waarin ik enorm bevlogen was om jongvolwassenen dát duwtje in de rug te geven om zichzelf te ontwikkelen en van betekenis te zijn op een manier die bij hen past. Die passie, die gebaseerd is op het verkennen van mogelijkheden bij elk individu, is nog steeds de basis van mijn werk. Het zichtbaar krijgen van mensen, teams én bedrijven.

Ik ben gepassioneerd rondom thema’s als ontwikkeling, impact en groei! Het moment dat je het kwartje ziet vallen als het gaat over innerlijke conflicten of onzekerheid, waarna iemand zijn unieke kracht kan omarmen. Dat is waarvoor ik elke werkdag weer aan de slag ga. Vanuit mijn passie en gedrevenheid wil ik van betekenis zijn voor ondernemers, teams en teamleden.

Als ondernemer én mensen-mens heb ik gevoel voor kansen en win-win situaties en ondersteun ik jou graag binnen jouw onderneming of team. Juist omdat ik zelf enorm veel heb gehad aan mensen die mogelijkheden in mij zagen, mij daarin aanmoedigden en hielpen aan positieve leerervaringen. Inmiddels train en coach ik al jaren en heb ik van nature oog voor de kwaliteiten en mogelijkheden van mijn coachees. Bovendien zie ik wat er nodig is om hen te laten groeien en ontwikkelen.

0
Bedrijven opgezet
0
Coachgesprekken
0
7LIFE assesments uitgevoerd

Mijn aanbod

De diensten die ik aanbied

Coaching

Door middel van 7LIFE krijg jij inzicht in jouw communicatie, behoeftes, verwachtingen, motivatie, innerlijke conflicten en stressgedrag. Weet wat jij in huis hebt en hoe jij het sterkst bijdraagt in het team!

Teamtraining

Zorg dat de unieke samenstelling volledig tot haar recht komt en de diversiteit vooral een kracht wordt. Samen werken we aan een sterk team.

Consultancy

Krijg praktische ondernemerstools in handen rondom strategieontwikkeling, vernieuwing of delegeren en haal nog meer uit jouw bedrijf en het ondernemerschap.

Keynote speaker

Ben jij op zoek naar een dagvoorzitter óf een boeiende spreker op of tijdens (kan allebei dus een kiezen) jouw event? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring heb ik al velen mogen inspireren met een goed verhaal.

Mooie Merken

WAAR IK MEE WERK

Referenties

Aanrader voor elk team!

Marije heeft ons team begeleid aan de hand van het 7LIFE assessment. Met behulp van dit assessment en de persoonlijke terugkoppeling daarop, hebben we beter inzicht gekregen in onze persoonlijkheden.

Marije heeft ons inzicht gegeven in wat deze verschillen betekenen (voor jezelf en voor de ander) en hoe we elkaar proactief en reactief terzijde kunnen staan om samen te groeien.

Aanrader voor elk team!

 Tamara van Wijk, Marketingbureau Smyler

Het traject gaf mij een duidelijk beeld van mijn communicatiestijl

Ik ben een bedrijf begonnen met twee compagnons die eerder bij Marije een 7LIFE assessment hadden afgenomen. Zij attendeerden mij erop dat zij dit als erg waardevol hadden ervaren. Daarom heb ik mezelf gelijk aangemeld voor een dergelijk traject. Enerzijds om inzicht te krijgen in wie ik nou daadwerkelijk ben en hoe ik communiceer naar de buitenwereld. Anderzijds om de profielen van mij en mijn compagnons te vergelijken zodat we helder hebben waarin we elkaar kunnen versterken en ondersteunen in de bedrijfsvoering. Het traject gaf mij een duidelijk beeld van mijn communicatiestijl. Bovendien kreeg ik meer inzicht in de voorkeurstijl(en), waarvan ik eigenlijk al wist dat ik ze bezat. Nu kan ik ze echt bewust inzetten.

Jan Pul

Niet alleen kennis, maar een authentieke beleving!

Met Marije voor de groep krijg je niet alleen kennis overgedragen maar ook een authentieke beleving. Ze daagt deelnemers uit op een overtuigende en interactieve manier. Dat komt ook omdat ze de materie zelf heeft doorleefd en weet waar ze over spreekt. De training die wij van Marije ontvingen bleef niet alleen bij een momentopname. Het bood handvatten waar we nog steeds met veel plezier gebruik van maken in onze organisatie. Van harte aanbevolen!

Robert de Heer - Stichting Anders

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Plan gratis een kennismaking in!
In een gratis en geheel vrijblijvend gesprek maak ik graag kennis met jou en gaan we onderzoeken of ik jou als ondernemer en/of als team verder kan helpen.