• Kom op Adem

  20.00
  Veel vrouwen hebben een druk leven: gezin, werk, vrijwillige taken, sporten en nog zoveel meer. Hoe vind je rust in een druk leven? In dit dagboek word je elke dag weer uitgedaagd om je rust bij God te vinden. De stukjes zijn bewust kort en nodigen uit om even niets te hoeven, maar gevuld te worden met de vrede van God. Rode draad vormen de namen en eigenschappen van God. Daardoor ligt de focus niet op iets wat jij als lezer moet doen, maar op stilte en verwondering.
  Kom op Adem wil jou als vrouw elke dag als het ware meenemen naar de voeten van Jezus, waar je even op adem mag komen in je drukke leven. Waar je even niets moet, maar waar je Hem mag ontmoeten. - Tineke Tuinder
 • JOY

  16.50
  Joy is een veelkleurig vormgegeven lees-, doe- en schrijfboek voor meiden in de leeftijd van 14-17 jaar, geschreven door Ploni van Zessen en Marije van den Berg. Er worden thema's besproken die de jonge meiden uitnodigen na te denken over hoe ze hun lijf, leven en seksualiteit in balans kunnen behouden. Klik hier voor een leesfragment, en laat je verrassen!  
 • BEMIN

  14.95
 • COLOUR

  16.50
  Colour is een veelkleurig vormgegeven lees-, doe- en schrijfboek voor tienermeiden, geschreven door Marije van den Berg en Coby Kremer. Elk hoofdstuk draagt de naam van een kleur en behandelt thema’s als ‘je bent kostbaar’, ‘durf jezelf te zijn’, ‘vriendschap’ en ‘karaktervorming’.  
 • Na diverse aanvragen is het dan zover! De handleiding van COLOUR, die je hier gratis kunt downloaden om met jouw groep jonge meiden hiermee aan de slag te gaan. Er staan liedjes in, een studie, en alle tips hoe je een avond kunt leiden! Klik hier om de handleiding van COLOUR GRATIS te downloaden.  Wanneer je alle COLOUR's hier op de site besteld, krijg je voor elke dame een cadeautje erbij!
 • Aanbieding!
  Colour is een veelkleurig vormgegeven lees-, doe- en schrijfboek voor tienermeiden, geschreven door Marije van den Berg en Coby Kremer. Elk hoofdstuk draagt de naam van een kleur en behandelt thema’s als ‘je bent kostbaar’, ‘durf jezelf te zijn’, ‘vriendschap’ en ‘karaktervorming’.  
 • Wat is seksualiteit? Wat doet het met je? Wat zijn de verschillen tussen jongens en meiden? En wat staat er nu eigenlijk in het Grote Boek over seksualiteit?  In onze maatschappij komt er van alles op tieners en jongeren af rondom seksualiteit. Maar hoe zit het nu werkelijk? Dit kleine boekje geeft aansprekend en toegankelijk een eerlijk beeld van seksualiteit en laat daarbij iets zien van Gods wijze leefregels op dit terrein. Het Boekje beantwoordt niet alle vragen rondom seksualiteit, maar geeft een aanzet om tieners te helpen op een goede en gezonde manier met seksualiteit om te gaan. Het is geschikt voor tieners die nog helemaal blanco zijn wat betreft seksualiteit, maar ook voor tieners die hierin al veel ervaringen hebben opgedaan.  
 • SCHRIJF

  8.95
  10367601_721844074551373_7269785938963733353_n
 • LEEF

  14.95
  LEEF is een thematisch werkboek, dat bestaat uit korte hoofdstukken. Als jonge vrouw kun je zelf aan de slag met praktijkopdrachten, filmpjes, liedjes, vragen, ervaringsverhalen en nog veel meer. Op deze manier mag je Gods waarheid over je leven ontdekken. Hieronder kun je het boek bestellen.
 • Aanbieding!
  Vanaf juni is de groepshandleiding van LEEF beschikbaar. De opbouw van de studie is dat er een filmpje is van 7 a 8 minuten, waarna iedereen een aantal opdrachten voor zichzelf in LEEF maakt. Daarna is er een creatieve verwerkingsopdracht en ga je aan de hand van gespreksvragen met elkaar in gesprek over het desbetreffende thema. In de handleiding staan dus vele creatieve opdrachten, de gespreksvragen, high tea recepten en heb je toegang tot alle 10 de filmpjes.
 • Aanbieding!

  LEEF – groepspakket (x10)

  184.45 166.00
  LEEF is een thematisch werkboek, dat bestaat uit korte hoofdstukken. Als jonge vrouw kun je zelf aan de slag met praktijkopdrachten, filmpjes, liedjes, vragen, ervaringsverhalen en nog veel meer. Op deze manier mag je Gods waarheid over je leven ontdekken. Start nu een LEEF groep, en ontvang de groepshandleiding - ter waarde van € 34,95, gratis! In dit pakket zit dus een handleiding en 10 LEEF exemplaren. Middels deze handleiding kun je met een groep dames 10 studies kunt doorLEEFen, aan de hand van LEEF. Hieronder kun je het pakket bestellen!
 • LIVE

  14.95
  LEEF is twee jaar na het verschijnen van de Nederlandse uitgave nu ook in het Engels beschikbaar. Nu in de voorverkoop: LIVE Medio april komt hij uit. Bestel hem nu en ontvang hem thuisgestuurd zodra hij uit is! Let wel: Bezorging in het buitenland kost extra, dan moet je ook nog 'Buitenlandse bezorging' aanschaffen. For delivery outside of the Nederlands, you also have to order 'Buitenlandse bezorging', so I can send the package to you!