VERLICHT

online event + verdiepingstraject

Start: 20 april 2021
Tijd: 19.30 uur
Doelgroep: iedereen!

Koop nu je ticket!

VERLICHT

Laat je tijdens het VERLICHT event inspireren door mensen die door levenservaring zoveel wijsheid en inzichten hebben ontvangen:

✨ Martin Koornstra ontdekte koninklijk leven door leven vanuit Gods waarheid
✨ Jocelynn van den Berg schreef haar album naar aanleiding van haar depressie
✨ Tessa van Olst ontwapende haar 10 jarige depressie
✨ Mirjam van der Vegt ontdekte de kracht van rust in haar burn-out
✨ Marije van den Berg doorstond een ziektebed van 3 jaar!

Tijdens het event delen deze prachtige sprekers hun levenswijsheid, kun je vragen stellen tijdens de live Q&A en ontvang je een exclusieve toegang tot de online academy voor het verdiepingstraject van twee weken waar de bovenstaande sprekers je meenemen in nog meer thema’s rondom VERLICHT. 🤩

Dit event is zowel voor mannen als voor vrouwen. De kosten voor een ticket bedragen € 34,95. Dit is voor het live event, de verdieping van twee weken én het thuisgestuurde goodiebag! 💃🏻🕺🏽

VERLICHT – online event met verdiepingstraject

Jezus belooft in zijn Woord dat Hij het leven wil geven in AL zijn volheid (Johannes 10:10). Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar als het mij aangaat wil ik dan niet gaan voor een HALFVOL leven. Ik verlang naar een vol leven. Naar een leven in vrijheid!

Tijdens het VERLICHT event zijn er diverse sprekers die juist vanuit hun eigen ervaring een glimpje van het leven in ALLE volheid ontdekt hebben. Dat begint bij het jezelf geliefd en gekend te mogen weten door een grote God die werkelijk alles in Zijn hand heeft, het gaat over het erkennen van je emoties en op een goede manier zorgen voor jezelf. Het gaat over het bewust zijn van al je overtuigingen en zo grip te krijgen op je denken. Tijdens het event en het verdiepingstraject krijg je vele tools toegereikt om:

✨ Grip op je emoties en gedachten te krijgen

✨ Te leven vanuit de waarheid van God die je écht vrijmaakt (Johannes 8: 36-37)

✨ Rust te ontvangen die élke verstand te boven gaat (Fil 4:8)

Tijdens het VERLICHT event word je bemoedigd door de sprekers, de muziek én ontvang je een goodiebag thuisgestuurd. Een boek vol inspiratie, praktische tools rondom het thema VERLICHT en een must read voor iedereen!

Open en eerlijk

Tijdens dit online event gaan we op een open en eerlijke manier met elkaar in gesprek over thema’s aan de orde die normaal niet zo snel ter tafel komen.

Gevarieerd programma

Tijdens de interkerkelijke avond is er een gevarieerd programma met muziek, verschillende sprekers, een Q&A en getuigenissen rondom het thema VERLICHT. Dit alles vanuit de basis van de alles overtreffende liefde die God jou wil geven. Hij wil jouw leven verlichten, in elke essentie van het woord. Een avond die je vanuit huis kunt volgen, of je nu heerlijk op de bank zit of op een andere plek waar jij heerlijk aan kunt haken bij dit online event.

Nieuw concept

Wat we geleerd hebben van het VALENTIJN event van 9 februari is dat het fijn is om niet een té lange live stream te hoeven volgen. Dat is precies waarom we dit event in een nieuw jasje steken! Op 20 april is de live stream met onder andere een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Daarnaast ontvang je in de weken erna nog vele inspiratiemails, overdenkingen en andere filmpjes die we ook met elkaar opgenomen hebben. Zo ga je een proces in van 2 weken waarin je verlichting mag ontvangen in je leven. Hoe bijzonder is dat! Bovendien is dit event niet alleen voor vrouwen, maar iedereen is welkom!

Ontdek hieronder het programma van de avond en de mogelijkheid tot aanmelden!

Het event vindt online plaats en je kunt heerlijk vanuit je luie stoel deelnemen aan het event. Bovendien krijg je een fantastische goodiebag opgestuurd.

Sprekers online VERLICHT event

Informatie online VERLICHT event

  • Datum: 20 april 2021, met vele inspiratiemailings in de weken erna!
  • Tijd: Start 19.30 uur
  • Online: Alle informatie komt via de mail, met daarbij ook een directe (persoonlijke) link naar het event.
  • Goodiebag: Je krijgt een fantastische goodiebag thuisgestuurd
  • Kosten ticket: Een ticket kost € 34,95. Dit is voor het event en het verdiepingstraject in de online academy. Het is de bedoeling dat elke deelnemer los een ticket koopt, ook wanneer je met elkaar het event bekijkt.
  • Wil je al inspiratie van te voren? Volg dan Marije’s Instragram account voor de wekelijkse Insta live sessies met diverse sprekers.
Koop nu je ticket!

Programma

19.15 uur LIVE muziek door Jocelynn van den Berg en Dennis de Bruijn
19.30 uur Start avond met welkom door Marije van den Berg
19.35 uur Boekpresentatie Depressie Ontwapend met Tessa van Olst
19.40 uur Getuigenis van Jocelynn van den Berg
19.55 uur Tessa van Olst over Hoe krijg je grip op je gedachten en emoties?
20.20 uur Martin Koornstra over Leven in vrijheid.
20.40 uur Live Q&A met Tessa van Olst, Martin Koornstra en Marije van den Berg
21.00 uur Tafelgesprek Mirjam van der Vegt en Marije van den Berg over Hoe Gods vrede jouw hart mag verlichten
21.25 uur Dan zijn we alweer aan het einde gekomen van de avond
21.30 uur Afsluiting met LIVE muziek

Na deze avond krijg je een link naar de online academy voor de verdieping voor de 2 weken na het event om dát wat tijdens de avond ter tafel kwam ook praktisch toe te kunnen passen in je leven.

Ja! Ik ben erbij
Tessa van Olst

Tessa van Olst

Tessa van Olst inspireert velen met haar Godfluencer podcast. Tijdens het VERLICHT event zal ze vanuit haar wijsheid en door God verkregen inzichten over emoties, gedachten en alles wat daarmee te maken heeft en kun je haar tijdens de live Q&A vragen stellen rondom het thema VERLICHT.

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. Tijdens haar burnout raakte ze gefascineerd over de stilte en rust bij God. Van de boeken die ze daarover schreef zijn inmiddels al meer dan 60.000 exemplaren verkocht en haar laatste boek De kracht van rust werd verkozen tot het beste spirituele boek van 2021. Ze geeft lezingen en trainingen binnen en buiten de christelijke wereld en hoopt dat mensen leren rusten in genade en spelenderwijs leren wat de waarde van rust is.

Credits foto: Eljee

Martin Koornstra

Martin Koornstra is een bevlogen spreker, als stichter en directeur van Royal Mission heeft hij enorm veel impact in de levens van vele mensen. Vanuit het opleidingscentrum van Royal Mission zijn al vele mensen getraind en geïnspireerd als leider, kinder- en jongerenwerker of op een andere geloofsthema’s. Martin’s passie is dat we als christenen Koninklijk gaan leven, vanuit intimiteit met God.

Jocelynn van den Berg

Jocelynn van den Berg

Jocelynn van den Berg schreef het prachtige album Na regen komt schijn. Met haar prachtige stem zal ze verschillende (eigen) nummers voordragen, samen met Dennis de Bruijn. Bovendien zal ze tijdens het VERLICHT event haar verhaal delen en getuigen hoe haar zwaarte verlicht werd.

Credits foto: Angela Bloemsaat

Dennis de Bruijn

Dennis de Bruijn

Als pianist, organist en dirigent is Dennis de Bruijn een bevlogen en enthousiaste muzikant. Tijdens het VERLICHT event zal hij samen met Jocelynn de muzikale begeleiding verzorgen.

Credits foto: Robert Gort fotografie

Marije van den Berg

Marije van den Berg

Marije van den Berg is initiatiefneemster van het VERLICHT event. Tijdens deze avond zal ze zelf niet spreken, maar zal ze als host de avond leiden. Natuurlijk kun je haar een vraag stellen tijdens de live Q&A én zal ze ook een aantal verdiepingstudies verzorgen. In de weken voor het event zal ze met verschillende inspirerende mensen Insta live momenten verzorgen. Benieuwd? Volg haar dan op Instagram.

Credits foto: Hanneke Span fotografie

Op zaterdag 10 april zullen wij alle goodiebags gereed maken en op de post doen. Zo hopen we dat je je goodiebag op tijd in huis hebt! Meld je jezelf later dan de zaterdag aan, geen probleem, maar dan kunnen we niet garanderen dat alles op tijd binnen is!

Je kunt zeker met anderen het VERLICHT event bekijken, dat motiveren we juist! Let daarbij wel op de dan geldende maatregelen. Zorg er wel voor dat je allemaal een eigen ticket koopt, zo krijg je allemaal een eigen goodiebag thuisgestuurd én kunnen wij de kosten van het event dragen. Denk bij de kosten aan de locatie, de techniek, het eten van het team, de sprekersvergoeding, de communicatie, de verzendkosten van de goodiebags en dergelijke.

Het VALENTIJN event wordt op 20 april  live gestreamd, dat betekent dat op het moment dat de avond plaats vindt je het online direct mee kunt beleven. Na het event heb je een week de mogelijkheid het event nogmaals te kijken, of wanneer je op 20 april niet in de gelegenheid was om op dat moment te kijken. De productie komt na de 20e niet op YouTube te staan, dus als je toegang wilt ontvangen is het van belang een ticket te kopen.

Nee, jammer genoeg lukt dat niet. De filmproductie, het live streamen, de locatie, de sprekersvergoeding en het opsturen van de goodiebag bedraagt een veel hoger bedrag dan een regulier event dat niet uitgezonden wordt. Eerlijk gezegd is dit al een hele mooie prijs omdat velen ver onder de kostprijs rekenen. Bovendien ontvang je inloggegevens voor de online academy om ook na het event twee weken lang verder te kunnen verdiepen rondom het thema VERLICHT.

Het VERLICHT event en het verdiepingstraject is inderdaad voor iedereen. De sprekers zullen je binnen verschillende elementen van het thema inspireren én ook na het event kun je jezelf binnen de online omgeving twee weken verder verdiepen.

Heb je nog een andere vraag? Voel je absoluut vrij om Marije te mailen, dan komt zij zo snel mogelijk terug op je vraag.

Het VERLICHT event wordt op 20 april live gestreamd. Tijdens de avond kun je via de chat direct vragen stellen aan de sprekers, bij ons op locatie wordt de vragen verzameld en doorgegeven aan Marije zodat zij de vraag ter tafel kan brengen. Afhankelijk van het aantal vragen kunnen we wellicht niet op het moment antwoord geven op alle vragen, maar we doen ons best!

Ga naar de bovenkant