VALENTIJN event

Online VALENTIJN event
Women only
Dinsdagavond
9 februari
19.30-22.00 uur

In vrijheid liefhebben en geliefd zijn

Op dinsdagavond 9 februari lanceren we een nieuw concept, namelijk het live online VALENTIJN event. Tijdens de avond is er een gevarieerd programma met muziek, verschillende sprekers, een Q&A en getuigenissen rondom liefhebben, seksualiteit en emotionele intimiteit. Een avond die je vanuit huis kunt volgen, of je nu heerlijk op de bank zit of op een andere plek waar jij heerlijk aan kunt haken bij dit online event.

Ontdek hieronder het programma van de avond en de mogelijkheid tot aanmelden!

Koop nu je ticket!

VALENTIJN event – In vrijheid liefhebben en geliefd zijn

In vrijheid liefhebben en geliefd zijn, klinkt dat niet fantastisch? Ervaar jij dat op dit moment, of is de werkelijkheid soms wellicht weerbarstiger? Waar liggen de sleutels tot die vrijheid en hoe pas je die toe in je leven? Hoe kun je samen (meer) toewerken naar emotionele intimiteit en daarbij ook op het gebied van seksualiteit nóg meer liefde ervaren? En hoe overwin je bepaalde uitdagingen die je tegenkomt in je relatie?

Zo maar een greep van kwetsbare thema’s waar je tijdens het online event in geïnspireerd gaat worden door de spreeksters. Allemaal vrouwen zoals jij en ik, met allemaal ons eigen verhaal. Een verhaal van kracht, liefde, vrijheid, worstelingen, uitdagingen en getuigenissen. Ben jij erbij?

Koop nu je ticket!

Programma

19.15 uur LIVE muziek
19.30 uur Start avond met welkom door Marije van den Berg
19.35 uur Winette Hubregtse over in Vrijheid Liefhebben
20.00 uur Live Q&A tafelgesprek met Tessa van Olst
20.30 uur Cocky Drost over Seksuele Autonomie
21.00 uur Jorien Ouweneel over dealen met externe moeilijkheden in je relatie
21.15 uur Tafelgesprek Marije van den Berg en Minella van Bergeijk
21.50 uur Dan zijn we alweer aan het einde gekomen van de avond
22.00 uur Afsluiting met LIVE muziek

Ja! Ik ben erbij
Valentijn event Winette Hubregtse

Winette Hubregtse

Winette heeft jarenlang in Uganda bij Mto Moyoni gewerkt, waar ze voor Fatherheart Ministries vele conferenties leidde, vele mensen hebben op die manier het Vaderhart van God ontmoet. Tijdens het VALENTIJN event zal Winette je meenemen naar het hart van God de Vader, waar échte vrijheid en liefde in overvloed is.

Cocky Drost

Cocky Drost

Cocky Drost, kan binnen Nederland gezien worden als de expert binnen relaties en seksualiteit. In haar podcast Seks met Sokken gaat ze open en eerlijk in gesprek over seksualiteit. Iets wat je ook kunt verwachten tijdens het VALENTIJN event.

Minella van Bergeijk

Minella van Bergeijk

Minella Bergeijk, directeur van Stichting TEAR en voormalig eindredactrice van de EVA, heeft als seksuoloog veel wijsheid en inzicht rondom het thema seksualiteit. Samen in gesprek met Marije wordt het thema emotionele intimiteit verder uitgediept. Tevens is TEAR het goede doel wat tijdens het VALENTIJN event mede ondersteund wordt.

Tessa van Olst

Tessa van Olst

Tessa van Olst inspireert velen met haar Godfluencer podcast. Tijdens het VALENTIJN event hun je haar tijdens de live Q&A vragen stellen rondom het thema in vrijheid liefhebben en geliefd zijn. Ze heeft onwijs veel wijsheid en inzicht rondom in vrijheid leven, juist vanuit haar single zijn.

Jorien Ouweneel

Jorien Ouweneel

Jorien Ouweneel begeleid veel mensen rondom ongewenste kinderloosheid vanuit haar coachpraktijk Mijn leven is OK. Dit doet ze vanuit haar expertise en  ervaringsdeskundigheid. Tijdens het VALENTIJN event zal ze delen hoe ze vanuit de worstelingen in haar leven in vrijheid liefheeft.

Marije van den Berg

Marije van den Berg

Marije van den Berg is initiatiefneemster van het VALENTIJN event. Tijdens deze avond zal ze zelf niet spreken, maar zal ze als host de avond leiden. In de weken voor het event zal ze met verschillende inspirerende vrouwen Insta live momenten verzorgen. Benieuwd? Volg haar dan op Instagram.

Op zaterdag 6 februari zullen wij alle goodiebags gereed maken en op de post doen. Zo hopen we dat je je goodiebag op dinsdag in huis hebt! Meld je jezelf later dan de zaterdag aan, geen probleem, maar dan kunnen we niet garanderen dat alles op tijd binnen is!

Je kunt zeker met anderen het VALENTIJN event bekijken, dat motiveren we juist! Let daarbij wel op de dan geldende maatregelen. Zorg er wel voor dat je allemaal een eigen ticket koopt, zo krijg je allemaal een eigen goodiebag thuisgestuurd én kunnen wij de kosten van het event dragen.

Het VALENTIJN event wordt op 9 februari live gestreamd, dat betekent dat op het moment dat de avond plaats vindt je het online direct mee kunt beleven. Na het event heb je een week de mogelijkheid het event nogmaals te kijken, of wanneer je op 9 februari niet in de gelegenheid was om op dat moment te kijken. De productie komt na de 9e niet op YouTube te staan, dus als je toegang wilt ontvangen is het van belang een ticket te kopen.

Nee, jammer genoeg lukt dat niet. De filmproductie, het live streamen, de locatie, de sprekersvergoeding en het opsturen van de goodiebag bedraagt een veel hoger bedrag dan een reguliere vrouwendag die niet uitgezonden wordt. Eerlijk gezegd is dit al een hele mooie prijs omdat velen ver onder de kostprijs rekenen. Bovendien willen we een gedeelte van de opbrengst sponsoren aan TEAR, zodat de boodschap niet alleen voor ons is, maar ook doorgegeven wordt aan mensen die het nu zó hard nodig hebben.

Heb je nog een andere vraag? Voel je absoluut vrij om Marije te mailen, dan komt zij zo snel mogelijk terug op je vraag.

Het VALENTIJN event wordt op 9 februari live gestreamd. Tijdens de avond kun je via de chat direct vragen stellen aan de sprekers, bij ons op locatie wordt de vragen verzameld en doorgegeven aan Marije zodat zij de vraag ter tafel kan brengen. Afhankelijk van het aantal vragen kunnen we wellicht niet op het moment antwoord geven op alle vragen, maar we doen ons best!

Ga naar de bovenkant