Er echt bij horen vraagt niet van ons dat we veranderen wie we zijn. Het vraagt juist van ons dat we zijn wie we zijn.

– Brene Brown

Er echt bij horen vraagt niet van ons dat we veranderen wie we zijn. Het vraagt juist van ons dat we zijn wie we zijn.

– Brene Brown

Verlangen naar Verbinding

Verlang jij ook naar verbinding? Naar het jezelf gekend weten. Naar het thuiskomen bij jezelf, maar ook bij God de Vader? Tijdens deze conferentie, van 6-8 maart 2020 die plaats vindt in Duitsland, mag je heerlijk ontvangen, verdiep je je relatie met God en ontmoet je andere jong volwassenen.

Verlangen naar Verbinding

Het thema van het weekend is Verlangen naar Verbinding. God heeft de mens geschapen naar Zijn evenbeeld. Hij die in perfecte harmonie met de mens leefde, tot de mens anders koos. Daar verbrak de verbinding en heeft God alles op alles gesteld om die verbinding te herstellen. Jezus stierf aan het kruis en overwon de dood zodat jij in verbinding met je hemelse Vader kunt leven.
Hoe werkt dat nu in het leven van elke dag? Hoe kun je in verbinding leven in deze maatschappij? In verbinding met jezelf, de ander, maar ook met God? Tijdens dit weekend ga je zeker geïnspireerd worden en mag je in verbinding komen met andere jong volwassenen.

Arend Voogt en Marije van den Berg zullen met jou de Bijbel induiken om te ontdekken wat God ons te leren heeft, daarnaast is er een delegatie van Praiseband Coming Soon om de aanbidding te leiden.

Locatie

De Heilbron is een fantastische plek waar je kunt genieten van een prachtig stukje Duitsland. In de buurt van Winterberg ligt de conferentielocatie in het dorpje Grönebach. Je hoeft het centrum maar achter je te laten en je loopt meteen in de prachtige heuvels. In de regio zijn er ook vele mountainbike routes, dus mocht je er even tussenuit willen tussen de seminars door, dan is dat zeker mogelijk!

Programma

Thema: Verlangen naar Verbinding
Locatie: De Heilbron, Winterberg Duitsland
Doelgroep: 20-45 jarigen
Aanvang: vrijdag 6 maart 2020 18.30 uur, vanaf 20.00 uur begint het programma
Afsluiting: zondag 8 maart 2020 16.00 uur (er is tevens de mogelijkheid om tot maandagmorgen te blijven)
Kosten: 150 euro per persoon, dit is inclusief overnachtingen met maaltijden en koffie/thee. Drankjes aan de bar zijn wel voor eigen rekening.
Het weekend gaat door met een minimum aan 25 deelnemers

Sprekers

Arend Voogt

Hoi, ik ben Arend Voogt en ben 34 jaar oud. Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf New Season Coaching. Hierin help ik mensen hun passie en talenten te ontdekken. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd op rouwverwerking en ben ik te boeken als (interkerkelijk) spreker.
Naast New Season Coaching werk ik al ruim 12 jaar bij de politie. Door het werk wat ik doe, weet ik hoe het is en voelt om heftige dingen in het leven mee te maken. Dat het leven niet alleen maar leuk en gezellig is. Maar vergeet nooit dat God daar ook bij is en Hij je bij de hand wil nemen.
Tijdens de conferentie zal ik hier met jullie over na te denken en mijn persoonlijke lessen met jullie te delen.

Marije van den Berg

Hi! Ik ben Marije van den Berg, 33 jaar oud. Al jaren word ik gefascineerd door de woorden van Jezus: De dief is gekomen om te stelen, te roven en te vernietigen, maar Ik ben gekomen om het leven te geven in AL zijn volheid! Naar Johannes 10 vers 10. Als Hij een leven wil geven in al zijn volheid, dan wil ik het niet voor minder doen. Dat heeft gezorgd voor een zoektocht in Gods woord en in mijn leven om te ontdekken wat dat nu inhoud. Hoe Gods woord van betekenis kan zijn voor elke milliseconde van mijn dag en Hij de basis kan zijn van mijn leven. Het thema Verbinding is echt een prachtig thema, omdat dit iedereen raakt! Dus ik zou zeggen, weet je welkom en ga mee op ontdekkingsreis naar al het mooie wat we met elkaar mogen ontdekken.

Het aanmelden en reserveren gaat via de website van De Heilbron.

Klik hier om je aan te melden!