Ontdek jouw vervolgstudie.nl

Je staat op een groot kruispunt in je leven, namelijk het kiezen van je vervolgstudie. De keuze is reuze: per niveau en profiel zijn er zo’n 1.400 opleidingen waar tussen je kunt kiezen. Zoveel!!! Dus de grote vraag is: Wat past er nu écht bij jou?

Ontdek welke vervolgstudie er écht bij jou past!

Ontdek jouw vervolgstudie aan de hand van jouw 7LIFE talent assessment. Door dit assessment krijg je ontzettend veel inzicht in jezelf, je talenten en bovenal je passie! Bovendien ontdek je hoe je gemotiveerd wordt en wanneer je echt afhaakt.

Door je leerstijl te ontdekken weet je wat voor type opleiding bij je hoort; praktisch of juist heel theoretisch, zelfstandig leren of juist veel college’s. Dat alles zal je richting geven in de keuze die je gaat maken!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar excellentie.

 

Ga vanuit passie en drijfveren op zoek naar jouw vervolgstudie!

Door jouw 7LIFE talent assessment ontdek je:

 • Hoe jij impact kunt maken!
 • Jouw passie
 • Jouw drijfveren
 • Hoe je omgaat met stress
 • Hoe jij gemotiveerd wordt
 • Jouw leerstijl, dat heeft alles te maken met jouw voorkeur voor het inzetten van je linker- of je rechterhersenhelft!
 • Wat de verwachtingen zijn die je van jezelf én van anderen hebt
 • Wat voor jou voorwaarden zijn om lekker in je vel te zitten
 • Wanneer je een klik hebt met andere mensen
 • Jouw kwaliteiten én valkuilen
 • Op welke plek jij het beste kunt ontwikkelen
 • Wat voor type baan er bij jou past en waarom

Kortom, je ontdekt ontzettend veel! Dit alles helpt je niet alleen met het kiezen van je vervolgstudie, maar je ontdekt dingen bij jezelf die je helpen op elk gebied van je leven!

Dit coachtraject heeft mij geholpen bij het maken van een studiekeuze, die ik met vreugde kon kiezen. Ook al was het spannend, kan ik echt zeggen dat ik door dit coachtraject meer inzicht kreeg in wie ik ben, wat ik nodig had en wat mijn vervolgstap was die ik wilde maken. En dit is gelukt! Ik zit in mijn tweede jaar van mijn hbo- studie communicatie en heb zoveel nieuwe dingen geleerd en gegroeid. Ik ben super dankbaar dat Marije mij hierin heeft willen helpen! Een echte aanrader!

Femke Kasius

Ik heb het 7LIFE assessment en de TalentScan. Dit omdat ik aan het twijfelen was of ik mijn opleiding moest doorzetten of dat ik aan een andere opleiding zou beginnen. De uitslagen hebben mij erg geholpen met het kiezen van deze keuze, daarom raad ik het ook bij anderen aan!

Joas van den Bos

Door 7LIFE ben ik erachter gekomen welke studie bij mij past. De TalentScan gaf mij meer inzicht over wie ik ben en wat bij mij past. Hierdoor heb ik mijn studiekeuze gemaakt en kan ik volgend jaar beginnen aan mij studie voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik ben Lesley en Marije onwijs dankbaar voor hun hulp. – Joëlle, eindexamenleerling vmbo gt.

Joëlle

Wij bieden jou begeleiding en coaching naar jouw vervolgstudie.

Hoe we dat doen?

 • Je krijgt een 7LIFE assessment, inclusief talentscan. Het kost je ongeveer 1 a 1,5 uur om dit in te vullen.
 • Jouw coach maakt een afspraak met jou om jouw assessment te bespreken. Tijdens de terugkoppeling van 1,5 uur ontdek je meer over jezelf en krijg je de uitslag van jouw 7LIFE assessment én je talentscan.
 • Wij adviseren na de terugkoppeling nog een serie van 3 coachgesprekken. Zo krijg je coaching om vanuit jouw passie, talenten en mogelijkheden de juiste studiekeuze te maken, die ook past bij jouw leerstijl en kwaliteiten! Samen met jouw coach ga je op zoek naar dé opleiding waar jij helemaal voor wilt gaan, of dit nu een MBO, HBO of WO is.

Wat kost het?

Je kunt kiezen voor verschillende opties:

 1. Het 7LIFE assessment met de TalentScan à €460,- inclusief 21 procent btw. Dit is inclusief de terugkoppeling van jouw resultaten in 90 minuten. Het is exclusief eventuele reiskosten van de coach a €0,28 cent per kilometer.
 2. Het Ontdek Jouw Vervolgstudie traject, inclusief 4 coachgesprekken van 75 minuten. Dit is inclusief het 7LIFE assessment, jouw TalentScan en het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols. Je betaalt voor dit traject € 595,00 (in plaats van € 680,00).
 3. Extra gesprekken: De coaching kost €110,- per gesprek van 75 minuten, inclusief 21 procent btw. Natuurlijk kun je ook na de eerste terugkoppeling besluiten meer gesprekken met je coach te plannen.

Volg ons ook op Instagram

Ga naar de bovenkant