Communication is the life line of any relationship. Without it, the relationship will starve itself to death.

– Elizabeth Bourgeret

Communication is the life line of any relationship. Without it, the relationship will starve itself to death.

– Elizabeth Bourgeret

7LIFE partnerassessment

Communicatie is de levensader van elke relatie. Zonder communicatie zal de relatie uithongeren. Communicatie heeft alles te maken met de dingen die gezegd worden of die juist niet gezegd worden. Het heeft te maken met het verschil in behoeftes, maar ook in motivatie en communicatiestijlen en voorkeuren. Ik spreek zoveel koppels die elkaar niet begrijpen omdat uitgaan van hun eigen vanzelfsprekendheden. Laat de ander echter een unieke persoonlijkheid zijn, met daarbij eigen behoeftes, verlangens en voorkeuren.

De sleutel voor een sterke relatie

Het bouwen van sterke relaties heeft alles te maken met de intentie de ander écht te zien en aan te sluiten bij de ander. Zoals mijn opa zo prachtig stelt: ‘Een relatie gaat niet over geven en nemen, maar over geven en ontvangen. Wanneer je beide gericht bent op de ander, zul je zelf ook ontvangen. Het verschil echter is niet de focus op iets waar je zelf recht op denkt te hebben, maar op het liefhebben van de ander.’

De focus van het 7LIFE partnerassessment

Dat is dan ook de focus van het 7LIFE partnerassessment. Door beide een 7LIFE assessment in te vullen ontdek je jouw unieke voorkeuren en samenstelling van de 7 stijlen. Dit geeft je ontzettend veel informatie over jouw communicatie, behoeftes en voorkeuren. Deze kan ik tegenover elkaar zetten om zo te kunnen zien waar jullie als stel krachtig in uitblinken, waar jullie uitdagingen en soms wellicht ook de conflicten of het onbegrip ligt. De terugkoppeling is gericht op het versterken van jullie communicatie en het geeft zicht op de facetten in het leven waar jullie elkaars rug mogen dekken. Om zo samen sterk te staan, in zowel de goede als de slechte tijden.

De kracht van 7LIFE

7LIFE is hét assessment waarbij de uniciteit van jou als individu centraal staat. Na het invullen van een 7LIFE scan wordt inzichtelijk gemaakt hoe jouw voorkeuren tot uiting komen. Het assessment bestaat uit een serie gesloten vragen en een reeks open vragen. Hieruit zal jullie unieke samenstelling blijken. Hieronder zie je de 7 verschillende 7LIFE stijlen.

Veranderkracht

Naast de communicatiestijl zit er in het assessment ook een veranderkracht module. Dit maakt inzichtelijk of iemand wel gedijt bij verandering, of niet. Wanneer je als bedrijf een andere koers gaat varen is het belangrijk dat je je mensen mee krijgt, de vraag is wat jouw mensen persoonlijk nodig hebben om mee te komen in de verandering. 7LIFE geeft hierin prachtige praktische inzichten hoe jij je mensen mee kunt nemen op het avontuur wat jij wellicht al helemaal voor je ziet, of de verandering die het management bepaald heeft en wat jij door moet voeren. 7LIFE is hierin een prachtige tool om tijdens het veranderproces in verbinding te staan met je team en waarbij je weet hoe je aan kunt sluiten bij je teamleden.

7LIFE voor jou

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met me op.

Je kunt hierbij denken aan:

 • JIJ
  Een persoonlijk 7LIFE assessment, met een coachgesprek met jou. Tevens kun je naast de terugkoppeling van het 7LIFE assessment ook nog een serie coachgesprekken aanvragen. Het assessment kost € 250,00. Dit bedrag is inclusief de terugkoppeling van jouw 7LIFE scan (van 1 uur) en het boek Communicatiekracht van 7LIFE ontwikkelaar Drs. Maroesja van der Pols.
  Tevens kun je het assessment uitbreiden met een talentenscan, dit kost € 50,00 extra. Voor particulieren zijn deze bovenstaand genoemde prijzen inclusief BTW, voor bedrijven is dit bedrag exclusief 21% BTW.
 • Studiekeuze begeleiding
  Ben jij op zoek naar dé perfecte studie en vind je het moeilijk om tussen dat enorme aanbod dé studie te vinden die jou uiteindelijk brengt bij je droombaan? Dan is een 7LIFE assessment in combinatie met een talentscan zeker wat voor jou. Deze combi deal kost € 300,00. Je krijgt daarvoor een 7LIFE assessment, een talentscan, het boek boek Communicatiekracht van 7LIFE ontwikkelaar Drs. Maroesja van der Pols én een terugkoppeling van een uur. Mocht je na deze terugkoppeling behoefte hebben aan meer coaching, dan is dat zeker mogelijk. Voor particulieren zijn deze bovenstaand genoemde prijzen inclusief BTW, voor bedrijven is dit bedrag exclusief 21% BTW.
 • SAMEN
  Een 7LIFE assessment, samen met je partner. Hierbij krijg je inzicht in de communicatiestijl van de ander, maar ook in het alarmgedrag, de conflicthantering en de veranderkracht van de ander. Beide assessments worden daarbij naast elkaar gelegd, waardoor er mooie modellen komen die inzichtelijk maakt waar jullie kracht als stel ligt, maar wellicht ook de uitdagingen of het mogelijke onbegrip naar elkaar toe.
  De 2 assessments samen kosten € 450,00. Dit bedrag is inclusief de terugkoppeling van jullie 7LIFE scan, in een gezamenlijk gesprek van 1,5 uur en het boek Communicatiekracht van 7LIFE ontwikkelaar Drs. Maroesja van der Pols.
  Voor particulieren zijn deze bovenstaand genoemde prijzen inclusief BTW, voor bedrijven is dit bedrag exclusief 21% BTW.
 • TEAM
  Zoek jij een toffe verdiepende training voor jouw team?! Dan is een 7LIFE training iets voor jou! Deze verzorg ik, alleen of samen met een collega, vanuit de Be Excellent academy. Elk teamlid krijgt van te voren een uitnodiging om een eigen scan in te vullen. Tijdens de training krijg je onderwijs over 7LIFE, communicatie en veranderkracht, waarbij tijdens de training meteen inzichtelijk wordt hoe dat specifiek werkt bij jouw team(leden). Dat betekent dat deze dag een feest van uniciteit en herkenning zal zijn, wat het team samen zal binden, wederzijds begrip zal verhogen én daarin het teamverband versterken. Je kunt deze training op een eigen locatie verzorgen, of locatie en catering via mij inkopen. Voor de kosten voor deze training kun je contact met me opnemen, aangezien deze afhankelijk is van het aantal deelnemers en jouw wensen. Tevens zijn er ook mogelijkheden om coachgesprekken of een traject met een team(lid) te doorlopen.
Aanmelden voor 7LIFE partnerassessment

Aanmelden voor 7LIFE Assessment

  Jouw naam*

  Jouw e-mail*

  Jouw telefoonnummer*

  Trajectkeuze*
  JIJSAMENTEAM

  Verdere vragen of opmerkingen

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht