Marije

Coaching

Iedereen is uniek! Dat maakt het leven zo uitdagend, en vooral het leven met elkaar. Hoe verhoud jij je tot een ander, en de ander tot jou. Of dat nu in privé of werksferen is. Communiceren is niet voor niets een werkwoord. De ander écht verstaan en begrijpen is levenskunst. Vooral wanneer de ander ook voor ogen heeft jou te kennen, waardoor je jezelf gezien weet.

Veel onbegrip ontstaat vanuit de bril waar we andere mensen mee bekijken. Onze kijk is namelijk gekleurd door onze eigen voorkeur, terwijl degene die tegenover ons staat een totaal ander mens is! Ik wil je uitnodigen om je blik te verruimen.

7LIFE assessment
Integratieve Coaching
Ontdek jouw vervolgstudie
7LIFE partnerassessment

Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.

– Ron van der Jagt

Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.

– Ron van der Jagt

Integratieve Coaching

Naast 7LIFE coach en trainer ben ik integratief coach. Integratieve coaching betekent dat je de mens in heel zijn wezen bekijkt, hierbij kun je denken aan geestelijk, lichamelijke, spirituele facetten. Ik zet verschillende interventies in om jou te begeleiden in het onderzoeken van jouw eigen psychodynamiek, zodat je door het proces heen jezelf kunt ontwikkelen en tot heling kunt komen. Ik zal daarin met je meelopen, naar je luisteren en je door de interventies heen leiden. Op die manier kun jij aan de slag met jouw hulpvraag of de belemmeringen waar jij in je leven tegen aan loopt.

In februari 2020 rondde ik mijn Post-HBO CICO af bij het opleidingsinstituut Groundwork. De CICO is gecertificeerd door Stichting Keurmerk Beroepsscholen (SKB).

7LIFE is een vast onderdeel van het coachtraject, na de intake ontvang je een uitnodiging voor het 7LIFE assessment, waarbij tijdens het 3e gesprek jouw scan besproken wordt. Dit zal al veel inzicht geven in je coachvraag en in het proces dat voor je ligt. Waarna je door de gesprekken heen verder met jouw thema’s aan de slag kunt gaan.

Coach traject 1 € 550,00

5 gesprekken van een uur, incl. de intake, jouw 7LIFE assessment en het boek Communicatiekracht van 7LIFE ontwikkelaar Drs. Maroesja van der Pols.

Coach traject 2 € 775,00 tijdelijk € 750,00

8 gesprekken van een uur, incl. de intake, jouw 7LIFE assessment en het boek Communicatiekracht van 7LIFE ontwikkelaar Drs. Maroesja van der Pols.

Elk volgend coachgesprek is € 85 euro.

Voor particulieren zijn deze bovenstaand genoemde prijzen inclusief BTW, voor bedrijven is dit bedrag exclusief 21% BTW.

Aanmelden voor Integratieve Coaching

Aanmelden Integratieve Coaching

  Jouw naam*

  Jouw e-mail*

  Jouw telefoonnummer*

  Trajectkeuze*
  Coachtraject 1Coachtraject 2Anders

  Verdere vragen of opmerkingen

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht