MIJN WERK

• Event management •

In 2007 behaalde ik mijn bachelor in Strategische Marketing Communicatie. Vanuit deze opleiding had ik een breed spectrum aan vaardigheden onder de knie gekregen die behulpzaam waren in de jaren die volgden. Naast al mijn jaren ervaring als voorzitter en event manager, bij zowel BUtogether als stichting Hart voor de Waard, heb ik veel ervaring opgedaan binnen event management. Tevens heb ik jaren als reisleider bij Beter-uit Reizen gewerkt en heb ik als teamleider het recreatiewerk op hun vakantieparken geleid. Met deze uitgebreide ervaring in mijn pocket geniet ik ontzettend van het organiseren van events, bedrijfsfeesten en jubilea. Tevens heb ik strategische marketingplannen geschreven voor zowel stichtingen als voor bedrijven, en ben ik op interim basis ook in te vliegen voor marketing gerelateerde opdrachten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met me op.

Mijndert en ik hebben vanaf december 2017 het voorzitterschap van Hart voor de Waard van Marije over genomen. Elke keer als we iets oppakken verbaasd het ons weer hoe hard Marije heeft gewerkt en hoe sterk het fundament is wat ze voor ons heeft achter gelaten. Marije weet mensen aan te sporen en ze aan een organisatie te binden. Ze heeft een enorme passie voor het werk dat ze verricht en alle keren dat ik met haar mag samen werken is een feestje!
– Mijndert en Marieke Verschoor – Voorzittersechtpaar Stichting Hart voor de Waard

• Materiaal ontwikkelaar •

Vanuit mijn werk als spreker en schrijver heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het schrijven en ontwikkelen van materialen voor tieners en jongeren. Zo ontwikkel ik elk jaar een tiener- en/of jongerenprogramma voor de Hollandse Skiweken. Ook heb ik in opdracht van Be Courageous een mentorprogramma ontwikkelt waarmee mentoren na een Be Courageous Day een follow-up programma aan kunnen bieden aan hun leerlingen.
Tevens benik door diverse organisaties veelvuldig ingevlogen als trainer, hierbij kun je denken aan Raise Up, No Apologies en Waypoint Twenterand.

Marije is een creatieve ontwikkelaar en schrijfster, die vanuit de belevingswereld van de lezer zowel voor tieners en jongeren als voor een specifieke doelgroep op een eerlijke en pragmatische manier je hart weet te raken! Vanuit haar grote netwerk in vooral de tienerwereld als met professionals, weet Marije de juiste handvatten te geven om mensen verder te laten groeien en tot ontplooiing te laten komen. Ook in praktische werkvormen en groepsopdrachten wordt dit duidelijk zichtbaar. Een expert dus als het gaat om middels bemoedigende woorden, boeken en opdrachten mensen tot hun doel te laten komen!
– Jurrien ten Brinke – Be Courageous