MIJN WERK

• BUtogether •

Met een kernteam van meer dan 10 mensen zijn we bij BUtogether ontzettend bewogen met jong volwassenen. Juist omdat je in de leeftijdsperiode van 16-30 jaar de belangrijkste keuzes in je leven maakt als studiekeuze, partnerkeuze, waar ga je wonen, hoe vul je je relatie met God in? Bij BUtogether is Marije als voorzitter van de stichting betrokken bij het verder opbouwen van het werk. Bij diverse evenementen zit ze in het kernteam en verzorg ze daar ook programmaonderdelen. Hierbij is te denken aan het BUevent voor jonge vrouwen en de Polderovernachting voor moeders en dochters.

BUtogether website

• Slingeland festival •

Het Slingeland festival is een interkerkelijk festival waar we een ontmoetingsplek voor de christenen organiseren waar het evangelie van God op verstaanbare wijze wordt doorgegeven. Er is voor kinderen, tieners, jong volwassenen en volwassenen een breed aanbod aan programma’s, workshops, seminars en bands waarbij er voor ieder wat wils is. Het festival zelf vindt altijd plaats in het laatste weekend van juni, maar gedurende het hele jaar zijn er diverse activiteiten. Samen met een jong team wordt het Festival georganiseerd.

Slingeland festival website

• Tienerprogramma’s •


No Apologies

Sinds 2007 is Marije trainer bij No Apologies. Een preventieproject voor tieners wat in 6 modules de tieners uitdaagd op het gebied van leefstijl. Thema’s als imago, vriendschap, media, risicogedrag, seksualiteit en weerbaarheid komen hierbij voorbij. In 2 lesdagen of tijdens een jeugdweekend beleven de jongeren een interactief programma wat ze weerbaar maakt voor de rest van hun leven! Een fantastisch programma wat elke tiener gevolgd moet hebben in deze maatschappij.

No Apologies website

Be Courageous

Ken je het programma over de streep nog? Jurrien ten Brinke heeft een preventieproject ontwikkelt waarbij tieners in een dag nadenken over zichzelf en over datgene wat ze meegemaakt hebben. Een stuk bewustwording wordt gecreeerd, maar ook ontdekken de tieners hierbij dat iedereen een eigen verhaal heeft en dat het belangrijk is om elkaar te respecteren en op te bouwen. Marije is betrokken als trainer bij BC.

Be Courageous website

Hollandse Skiweken

Sinds 2006 is Marije betrokken als tiener en jongerenwerker bij de Hollandse Skiweken die plaats vinden in hotel Seeblick in Emmetten (CH). Tijdens deze skiweken, die plaatsvinden met kerst, oud & nieuw en in de voorjaarsvakantie, is er een programma voor kinderen, tieners en volwassenen. Echt een aanrader om eens mee mee te gaan!

Hollandse Skiweken website